Hausjärvi Love


Hausjärvi Love

Hausjärvelle järjestetään elokuussa 2018 toisen kerran koko perheen ilmaistapahtumaa nimeltä Hausjärvi Lovea.

Ihmisiä yhdistävät teemat rakkaus, ystävyys ja välittäminen kokoavat ihmisiä yhteen 4.8.2018 Miinan monttuun, Turkhaudalle.

Tapahtuman idea on saatu katsomalla vuodesta toiseen huippusuosittua Ylen SuomiLove ohjelmaa. Yleltä saatujen lupien jälkeen, lähdimme tekemään tästä omaa versiota hausjärveläisestä näkökulmasta.

Yleisöltä tulleiden rakkauslaulutoiveiden ja erilaisten tarinoiden pohjalta rakennamme konsertin, jossa House bändi The Indigo sekä solistit tulkitsevat erilaisin sovituksin kuulijoiden tärkeimpiä lauluja. Yleisön toiveita ja tarinoita otetaan vastaan koko kevään ajan. Ne voi lähettää osoitteeseen hausjarvilove@gmail.com.

Tapahtumaa ovat toteuttamassa useat hausjärveläiset toimijat, yhdistyksistä yrityksiin. Kaikki ovat mukana joko sponsoroimalla tai tuomalla talkoolaisia tapahtuman erilaisiin tehtäviin. Tapahtuman tärkeimmät teemat ovat yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen. Tapahtuma vahvistaa paikkakuntalaisten toimijoiden yhteistyötä ja lisää positiivista näkyvyyttä.

Tärkeää meille tapahtuman järjestäjille on myös se näkökulma, että konsertti pidetään ilmaisena. Monet tapahtumat tälläkin seutukunnalla ovat kalliita. Pääsylippujen hankkiminen koko perheelle voi olla mahdotonta. Alueella järjestetään vuosittain hyvin harvoja ilmaisia musiikkitapahtumia ja pyrimme vastaamaan tähän tarpeeseen.