Housebändi ja Solistit


Housebändi

The Indigo
Hausjärvi Loven housebändiksi valikoitui jyväskyläläislähtöinen The Indigo. Bändi sai syntynsä vuonna 2003, kun yliopistokaverukset, kitaristi Lauri Päivärinta ja laulaja Janne Siekkinen, kokosivat soittajakavereitaan yhteen huomattuaan, että heillä on varsin samanlainen musiikkimaku ja kyky kirjoittaa hyviä ja tarttuvia kappaleita. Sittemmin bändi on hajaantunut ympäri Suomea mutta rakkaus musiikkiin ja yhteiseen tekemiseen yhdistää edelleen.

The Indigon jäsenet ovat monissa liemissä keitettyjä ammattimuusikoita ja musiikin pitkällisiä harrastajia. The Indigon ohella heitä onkin voinut nähdä lukuisissa muissa kokoonpanoissa vuosien varrella. Hausjärveläisille tutuin lienee bändissä koskettimia soittava riihimäkeläinen muusikko Tuomo Komonen.

The Indigo julkaisi debyyttialbuminsa All the Secrets vuonna 2011 ja sitä seurasi teemallinen albumikokonaisuus Masquerade vuonna 2013. Tällä hetkellä bändi työstää seuraavaa pitkäsoittoa, joka kantaa nimeä Endless Journey. Pitkäsoittojen lisäksi The Indigo on julkaissut mm. EP:t Wait (2008) ja Tideturning (2009) sekä useita singlejä, joista viimeisin Where The Willows Weep julkaistiin alkuvuodesta 2015.

The Ingido on saanut vuosien varrella ylistävää palautetta niin yleisöiltä, kriitikoilta kuin musiikin ammattilaisiltakin ja bändin musiikkia on voinut kuulla useilta suomalaisilta radiokanavilta, kuten vaikkapa YleX ja Radio Rock. Ennen kaikkea bändi tunnetaan kuitenkin rautaisena livebändinä.

Hausjärvi Love -konsertissa kuultavat laulut saavat uudet sovitukset, joita The Indigo tulkitsee yhdessä vaihtuvien solistien kanssa.

The Indigo on:
Janne Siekkinen, laulu
Lauri Päivärinta, kitara ja taustalaulu
Tuomo Komonen, koskettimet ja taustalaulu
Tapani Vaahervaara, basso ja taustalaulu
Kimmo Korhonen, rummut ja taustalaulu

Lisätietoja bändistä löydät nettisivuilta www.theindigo.fi.

 

Solistit

 

Vuoden 2018 Hausjärvi Love solistit eivät ole vielä julkaistu. Seuraa jatkossa http://www.lovetapahtumat.com sivuja. Sieltä löydät jatkossa myös Hausjärvi Loven tiedot ja uutiset.