Housebändi ja Solistit


Housebändi

The Indigo
Hausjärvi Loven housebändiksi valikoitui jyväskyläläislähtöinen The Indigo. Bändi sai syntynsä vuonna 2003, kun yliopistokaverukset, kitaristi Lauri Päivärinta ja laulaja Janne Siekkinen, kokosivat soittajakavereitaan yhteen huomattuaan, että heillä on varsin samanlainen musiikkimaku ja kyky kirjoittaa hyviä ja tarttuvia kappaleita. Sittemmin bändi on hajaantunut ympäri Suomea mutta rakkaus musiikkiin ja yhteiseen tekemiseen yhdistää edelleen.

The Indigon jäsenet ovat monissa liemissä keitettyjä ammattimuusikoita ja musiikin pitkällisiä harrastajia. The Indigon ohella heitä onkin voinut nähdä lukuisissa muissa kokoonpanoissa vuosien varrella. Hausjärveläisille tutuin lienee bändissä koskettimia soittava riihimäkeläinen muusikko Tuomo Komonen.

The Indigo julkaisi debyyttialbuminsa All the Secrets vuonna 2011 ja sitä seurasi teemallinen albumikokonaisuus Masquerade vuonna 2013. Tällä hetkellä bändi työstää seuraavaa pitkäsoittoa, joka kantaa nimeä Endless Journey. Pitkäsoittojen lisäksi The Indigo on julkaissut mm. EP:t Wait (2008) ja Tideturning (2009) sekä useita singlejä, joista viimeisin Where The Willows Weep julkaistiin alkuvuodesta 2015.

The Ingido on saanut vuosien varrella ylistävää palautetta niin yleisöiltä, kriitikoilta kuin musiikin ammattilaisiltakin ja bändin musiikkia on voinut kuulla useilta suomalaisilta radiokanavilta, kuten vaikkapa YleX ja Radio Rock. Ennen kaikkea bändi tunnetaan kuitenkin rautaisena livebändinä.

Hausjärvi Love -konsertissa kuultavat laulut saavat uudet sovitukset, joita The Indigo tulkitsee yhdessä vaihtuvien solistien kanssa.

The Indigo on:
Janne Siekkinen, laulu
Lauri Päivärinta, kitara ja taustalaulu
Tuomo Komonen, koskettimet ja taustalaulu
Tapani Vaahervaara, basso ja taustalaulu
Kimmo Korhonen, rummut ja taustalaulu

Lisätietoja bändistä löydät nettisivuilta www.theindigo.fi.

 

Solistit

Mika Ikonen

90-luvulla megasuosion saavuttaneen XL5-yhtyeen keulakuvana tutuksi tullut Mika Ikonen loistaa nyt soolouralla.

Oman äänensä lauluntekijänä löytänyt Ikonen on julkaissut ensimmäisen sooloalbuminsa Kuu ja maa.Suomen ensimmäinen teinihysteriaa lietsonut poikabändi XL5 keräsi fanilaumoja missä liikkuikaan ja myi 55 000 levyä.

XL5:n jälkeen Mika Ikonen on jatkanut musiikin parissa mm. kovana livebändinä tunnetun Käsityöläiset-bändin solistina. Nyt kaksikymmentä vuotta XL5:n läpimurtolevyn julkaisun jälkeen on ollut Mikan aika siirtyä soolouralle.

Mika tulee tulkitsemaan myös Hausjärvi Loven koskettavimpia rakkauslauluja 22.7.


copyright Rasmus Hartikainen

Marianne Susi

Marianne Susi on Vantaalta kotoisin oleva laulaja. Susi asuu tällä hetkellä Jyväskylässä opiskellen musiikkipedagogiksi.

Suden musiikillinen kirjo on laaja; suomipopista jazzin kautta musikaalisävelmiin.

Susi on keikkaillut erilaisissa kokoonpanoissa vuodesta 2008, ja erityistä kiitosta hän on saanut vaikuttavasta ja koskettavasta tulkinnastaan ja lavaolemuksestaan.

Lämpimästi tervetuloa Hausjärvelle Marianne!


copyright Mikko Karjalainen

Mikko Harju

Keväällä 2016 Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listalle nousi uusi artisti.

Mikko Harju kosketti kuulijoita poikkeuksellisen vahvasti omakustanteena julkaistulla singlellään Mä olen tässä. Kappale on ylittänyt kultarajan eli sitä on striimattu pian 3 miljoonaa kertaa.

Huhtikuussa 2016 Mikko solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa.

Karismaattinen, Helsingissä asuva Mikko alkoi kirjoittaa omia kappaleita 15-vuotiaana. Lahjakkuus, kova uurastus ja määrätietoisuus ovat vieneet Mikkoa eteenpäin. Hän on saanut kuulijat puolelleen niin tunteikkaalla tulkinnallaan, läsnäolon taidollaan kuin valloittavalla hymylläänkin.

Hausjärvellä nähdään!

facebook.com/mikkoharjumusic
youtube.com/mikkoharjumusic
instagram.com/mikkoharju
Snapchat: mikkoharju
Periscope: mikkoharjumusic
#teamMH

Aino Hannonen

Aino Hannonen on 21-vuotias riihimäkeläisen muusikkoperheen toiseksi vanhin tytär.

Hän aloitti sellonsoiton jo alle kouluikäisenä, ja nopeasti sen rinnalle nousi laulaminen sekä monet muut soittimet. Musiikkiharrastuksen kehittyminen tulevaksi ammatiksi sai vauhtia Sibelius-lukiosta, ja nykyään Aino asuu Helsingissä ja opiskelee Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatusta pääinstrumenttinaan pop/jazz-laulu.

Upeaa saada Aino mukaan tapahtumaan 🙂

Helmi Hannonen

Helmi Hannonen on 19-vuotias riihimäkeläisen muusikkoperheen kolmanneksi vanhin tytär.

5-vuotiaana aloitettu viulunsoitto vaihtui Sibelius-lukiossa pop/jazz-lauluun ja nyt haaveissa on ammattimuusikon ura. Helmin valovoimainen ääni hurmaa jokaisen kuulijan!

Tästä naisesta kuullaan vielä! Mahtavaa saada Helmi esiintymään Hausjärvelle heinäkuussa.

Hanna Komonen

Hausjärvi Love tapahtuman solistikattausta vahvistaa riihimäkeläinen laulaja-lauluntekijä ja musiikkipedagogi Hanna Komonen.

Mielettömän hienoa saada Hanna mukaan, upeiden laulajien joukkoon.

Janne Siekkinen

Janne Siekkinen on pitkän linjan laulaja – lauluntekijä, joka vaikuttaa Hausjärvi Loven housebändin, The Indigon, lisäksi mm. stoner rock -henkisessä Steamgoblinissa. Vuosien varrella Jannea on kuultu myös mm. metallibändi Morianin laulajana. Monipuoliselta laulajalta ja karismaattiselta esiintyjältä taittuvat tarvittaessa niin herkät balladit kuin menevämmätkin kappaleet.

Tämä rokkikukko nähdään Hausjärvi Love tapahtumassa 22.7.2017.

Milja Putkonen

Milja Putkonen on Riihimäen musiikkiopiston kasvatti. Hän on monipuolinen muusikko, joka sielukkaalla äänellään ihastuttaa kuulijansa. Miljaa pääset kuulemaan 22.7. Hausjärvi Lovessa! Minkähän kappaleen Milja esittää tapahtumassa?

Mami

Mami on nykyisin Riihimäellä asuva laulaja ja lauluntekijä.
Hän tuli koko kansan tietoisuuteen 90-luvulla, suurimpina hitteinä Tanssikengät ja Kesä maistuu.
Hän teki läheistä yhteistyötä Aki Sirkesalon ja Sami Saaren kanssa, jotka myöskin tekivät suurimman osan Mamin lauluista.
Mamin ääntä kuullaan myös muiden artistien taustalla, mm. Sakari Kuosmasen Onnen lyhteen kappaleessa.
Ahkerasti keikkailleen Mamin laulu-ura loppui tapaturmassa vammautumisen myötä ja nykyään hän keikkailee harvakseltaan.