Love-tapahtumat


Love-tapahtumat
Vuosi 2018

Järjestimme menneenä kesänä Hausjärvi Love pilotti-tapahtuman, Hausjärven Miinan montussa. Tapahtuma rakentui SuomiLOVE-formaatin ympärille. Ylen ja Warner Brossin luvalla muokkasimme formaatista oman Love-tuotannon, jota nyt tarjoamme useille paikkakunnille Suomessa.  

Love-tapahtuman ideana on tuoda kaupunkiin tai kylään yleisölle ilmainen musiikkitapahtuma. Tapahtumassa esiintyy paikallisia lahjakkaita solisteja, vahvistettuna 1-2 isommalla tunnetulla nimellä. Taustalla soittaa ammattimuusikoista koostuva housebändi kapellimestareineen. Yleisö pääsee osallistumaan tapahtumaan yllätysten ja toivebiisien kautta, joita kerätään ennen tapahtumaa tapahtuman tuottajien toimesta. Konsertin teemoina ovat rakkaus, ystävyys ja välittäminen.

Tapahtuma on yleisölle ilmainen ja tarvitsee toteutuakseen rahoitusta, sponsoreita ja yhteistyökumppaneita. Hinta riippuu tapahtuman kokoluokasta sekä siitä, missä se järjestetään. Tuotanto pidetään kustannustehokkaana, mutta tietysti se vaatii rahaa toteutuakseen. Lavan ja järjestyksenvalvonnan tullessa tilaajalta, puhutaan noin 15 000-20 000 kokonaisbudjetista. Tunnetut solistit ja vetonaulat saattavat lisätä hintaa.

Mikäli näette, että tämä tapahtuma voisi tuoda paikkakunnallenne lisää ihmisiä ja positiivista mainosta, niin aletaan rakentaa teidän näköistä tapahtumaa yhdessä.

Vuonna 2018 Love-tapahtumat nähdään ainakin:

Hausjärvi Love 4.8.2018, Miinan Montussa Turkhaudalla

Riihimäki Love 18.8.2018, Riihimäen maauimalassa

Hyvinkää Love 22.9.2018, Hyvinkääsalissa

Jatkossa löydät kaikkien love-tapahtumien tiedot samassa osoitteesta http://www.lovetapahtumat.com

Ystävällisin terveisin

Love-tapahtumien tuottajat

Kaisa Kaartinen & Jani Unkuri

0449875872                   0452179100

lovetapahtumat@gmail.com 

Love-tapahtuman tuottaa www.melupalvelu.com

Kooste ensimmäisestä Love-tapahtumasta löytyy youtubesta hakusanalla Hausjärvi Love 2017 (https://www.youtube.com/watch?v=7pkQGd5g0sQ)