Uutiset


Infoa tapahtumapäivän kulusta

Konsertti alkaa Turkhaudan Miinan montussa 4.8.2018. klo 15.00.

Kyseessä on ilmaistapahtuma, emmekä varaa istumapaikkoja etukäteen. Paikalle on siis hyvä tulla hyvissä ajoin, viimeistään noin tunti ennen tapahtumaa. Tapahtumapaikalla riittää nähtävää myös ennen konserttia. 

Piirivuoren kyläyhdistyksen kahvila tarjoaa konserttivieraille kahvia, virvokkeita, leivonnaisia, pehmistä sekä grillimakkaraa. Varaattehan mukaan käteistä ostoksia varten, pankkikortti ei käy maksuvälineenä. Kahvila palvelee myös väliajalla.

Parkkeeraus tapahtuu Miinan montun lähialueilla. Liikenteenohjaajat ohjaavat teidät parkkiin saapuessanne tapahtumapaikalle. Osoite mihin navigoida on Turkhaudantie 2, Hausjärvi. Opasteita tapahtumapaikalle löytyy sekä Riihimäen että Lahden suunnasta saapuville.

Liikuntarajoitteisille ja heidän avustajilleen on katsomossa ylhäällä yleisötasanne.

 

Love-tapahtumat etsii talkoolaisia

Love-tapahtumat etsii talkoolaisia järjestämään Hausjärven, Riihimäen ja Hyvinkään kesän rakkaudentäyteisintä kesätapahtumaa!

Mikäli haluat olla mukana toteuttamassa koko perheen ilmaista musiikkitapahtumaa, niin laitathan viestiä osoitteeseen lovetapahtumat@gmail.com tai soita numeroon 044 987 5872.

Voit valita mieluisan tehtävän useista vaihtoehdoista. Apua tarvitaan pysäköinninopastuksessa, kahvilassa ja makkaramyynnissä, järjestyksenvalvonnassa, siistimisessä ja muissa yleistehtävissä.

Mikäli haluat ilmoittautua järjestyksenvalvontaan, niin ilmoitathan viestissäsi myös järjestyksenvalvontakortistasi löytyvät kortin numeron sekä voimassaoloajan.

Talkootehtäviä riittää koko päiväksi.