Uutiset


Infoa tapahtumapäivän kulusta

Konsertti alkaa Turkhaudan Miinan montussa 22.7. klo 15.00.

Kyseessä on ilmaistapahtuma, emmekä varaa istumapaikkoja etukäteen. Paikalle on siis hyvä tulla hyvissä ajoin, viimeistään noin tunti ennen tapahtumaa. Tapahtumapaikalla riittää nähtävää myös ennen konserttia. Miinan markkinat alkavat tapahtuma-alueella jo klo 10.00 ja jatkuvat aina konsertin alkuun asti.

Piirivuoren kyläyhdistyksen kahvila tarjoaa konserttivieraille kahvia, virvokkeita, leivonnaisia, pehmistä sekä grillimakkaraa. Varaattehan mukaan käteistä ostoksia varten, pankkikortti ei käy maksuvälineenä. Kahvila palvelee myös väliajalla.

Parkkeeraus tapahtuu Miinan montun lähialueilla. Liikenteenohjaajat ohjaavat teidät parkkiin saapuessanne tapahtumapaikalle. Osoite mihin navigoida on Turkhaudantie 2, Hausjärvi. Opasteita tapahtumapaikalle löytyy sekä Riihimäen että Lahden suunnasta saapuville.

Liikuntarajoitteisille ja heidän avustajilleen on katsomossa ylhäällä yleisötasanne.

100 ensimmäiselle konserttivieraalle luvassa yllätyslahja (yllätyslahjoja jaetaan klo 14 alkaen). Saavuthan siis paikalle ajoissa.

 

Hausjärvi Love etsii talkoolaisia

Hausjärvi Love etsii talkoolaisia järjestämään Hausjärven kesän rakkaudentäyteisintä kesätapahtumaa!

Mikäli haluat olla mukana toteuttamassa koko perheen ilmaista musiikkitapahtumaa, niin laitathan viestiä osoitteeseen hausjarvilove@gmail.com tai soita numeroon 040-7192920.

Voit valita mieluisan tehtävän useista vaihtoehdoista. Apua tarvitaan pysäköinninopastuksessa, kahvilassa ja makkaramyynnissä, järjestyksenvalvonnassa, siistimisessä ja muissa yleistehtävissä.

Mikäli haluat ilmoittautua järjestyksenvalvontaan, niin ilmoitathan viestissäsi myös järjestyksenvalvontakortistasi löytyvät kortin numeron sekä voimassaoloajan.

Talkootehtäviä riittää koko päiväksi, mutta erityisesti apua kaivataan välillä 13-18. Ilmoitathan viestissäsi myös sinulle sopivan kellonajan. Konsertti alkaa klo 15.00 ja kestää noin kaksi tuntia.

Talkoolaiseksi voit ilmoittautua laittamalla viestiä meille 31.5.2017 mennessä.